Skip to main content

Onze visie

Limbrassur NV werd opgericht in 2001 en is ontstaan uit een fusie van 4 zelfstandige verzekeringsagenten.

Om de kennis en know-how te centraliseren is het centrumkantoor gevestigd te Sint-Truiden Tiensesteenweg 227b/001.

We beschikken tevens over twee bijkantoren:
– Heers, Steenweg 172
– Halle-Booienhoven, Zoutleeuw, Kerkhofstraat 1

Door permanente vorming en bijscholing beschikken onze medewerkers over de nodige kennis om particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen de gepaste professionele verzekeringsadviezen te geven.

Daarbij gaan we zeker ook de problematiek jongeren niet uit de weg en reiken we hen oplossingen aan om degelijke maar toch betaalbare verzekeringscontracten af te sluiten.

Door de jarenlange expertise verwierf Limbrassur NV heel wat naambekendheid als KMO- en industrieverzekeraar en is daardoor uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler in dit segment.
De uitgebreide verzekeringsaudit die we aan cliënten en potentiële ondernemingscliënten aanbieden, wordt ten zeerste geapprecieerd.

In samenspraak met het bedrijf analyseren we de risico’s die de onderneming loopt. Aan de hand daarvan reiken we oplossingen aan om deze risico’s te beperken of te beheersen en stellen we een verzekeringsdossier samen op maat van de cliënt !

Door een cliëntgerichte en persoonlijke aanpak, grondige dossierkennis en de competentie van onze medewerkers slagen we erin u, uw gezin en uw onderneming beter te verzekeren.

Kwaliteit, continuïteit, persoonlijke service en dienst na verkoop zijn onze troeven.

Dit gekoppeld aan maatwerk en een sterke partner als Limbrassur NV, zorgt voor een unieke dienstverlening.